Goed om te weten
Kwaliteitsproducten van de dierenarts
Deskundig advies
Scherpe tarieven
€ 3,95 verzendkosten
Betaling met iDeal

Volg ons op facebook

 

Privacy Policy

Privacybeleid UWDIERENARTS WEBSHOP

In dit privacybeleid wordt beschreven hoe UWDIERENARTS WEBSHOP omgaat met uw gegevens.

UWDIERENARTS WEBSHOP is een activiteit van Dierenkliniek Enkhuizen.B.V. en is gevestigd aan  De Gouw 33, 1602DN Enkhuizen. UWDIERENARTS WEBSHOP is op werkdagen van 14 uur tot 18 uur bereikbaar via telefoonnummer 0228-317000 en via het email adres: info@uwdierenarts.nl.

UWDIERENARTS WEBSHOP verzamelt en gebruikt uw gegevens om u advies te kunnen geven en voorts om op een verantwoorde manier diervoeding, diervoedingssupplementen, dierverzorgingsmiddelen en diergeneesmiddelen die niet op voorschrift van een dierenarts verkocht mogen worden ook op afstand aan te kunnen bieden. We houden hiervoor per klant en per dier een dossier bij. Voor dieren die ook door de Dierenkliniek Enkhuizen behandeld worden ondersteunt dit dossier bij het vaststellen van de juiste behandeling.

UWDIERENARTS WEBSHOP houdt zich aan de eisen die gesteld worden in de Wet bescherming persoonsgegevens.

UWDIERENARTS WEBSHOP gaat met de grootste zorg om met de door haar opgeslagen persoons- en patiëntgegevens.
U kunt altijd vragen om inzage of correctie van de door u opgegeven persoons- en patiëntgegevens.

UWDIERENARTS WEBSHOP vraagt u om zich te bij het aankopen van producten te registreren en bij vervolgaankopen in te loggen. Dit voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Registratie van uw persoonsgegevens en patiëntgegevens biedt UWDIERENARTS WEBSHOP de mogelijkheid u op een zo goed mogelijke manier te adviseren en uw bestelling zo snel mogelijk en op de juiste plaats af te leveren. Het levert u ook veel gemak op. U hoeft veel gegevens bij herhaalbezoeken aan de UWDIERENARTS WEBSHOP niet meer in te voeren. Deze staan reeds vermeld op uw eigen beveiligde registratieformulier.

Tijdens de registratie vraagt UWDIERENARTS WEBSHOP of u de Nieuwsbrief wilt ontvangen. Via de Nieuwsbrief wordt u door UWDIERENARTS WEBSHOP geïnformeerd over relevant nieuws en acties. Indien u geen interesse meer heeft in het ontvangen van deze Nieuwsbrief kunt u zich afmelden via de hyperlink die in de Nieuwsbrief is opgenomen.

UWDIERENARTS WEBSHOP maakt gebruik van Cookies. Een Cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetprovider en dat op de vaste schijf van uw computer wordt geïnstalleerd. Dit bestand maakt een optimale dienstverlening mogelijk.

Zonder uw toestemming zal UWDIERENARTS WEBSHOP uw persoonsgegevens niet verkopen of doorgeven aan derden ten behoeve van marketingdoeleinden.

UWDIERENARTS WEBSHOP wisselt uw persoonsgegevens, voor zover nodig, uit met bedrijven die zorg dragen voor de iDeal betaling en mogelijk ook voor andere elektronische betaalvormen.

UWDIERENARTS WEBSHOP kan haar privacy beleid te allen tijde aanpassen. De aanpassingen zullen met onmiddellijke ingang van kracht worden.

Vragen over het privacybeleid van UWDIERENARTS WEBSHOP kunt u sturen naar info@uwdierenarts.nl.
 

Uwdierenarts Webshop © 2024