Goed om te weten
Kwaliteitsproducten van de dierenarts
Deskundig advies
Scherpe tarieven
€ 3,95 verzendkosten
Betaling met iDeal

Volg ons op facebook

 

Over ons

  De webshop UwDierenarts.nl is een onderdeel van Dierenkliniek Enkhuizen.

Dierenkliniek Enkhuizen is opgericht in 1978 opgericht en bestaat inmiddels 35 jaar. De kliniek is altijd met zijn tijd meegegaan en doet dat nu ook met deze webshop. De producten die verkrijgbaar zijn bij ons in de kliniek kunt u nu ook online bestellen en heel eenvoudig thuis laten bezorgen. 

Onze jarenlange ervaring in de dierenkliniek ziet u ook terug op onze webshop. De producten die hier te zien zijn, adviseren we ook in de kliniek. Het gaat om kwalitatief goede producten waar we vertrouwen in hebben en waarmee we goede resultaten hebben bereikt.

En om er voor te zorgen dat advies vragen net zo laagdrempelig is als bij ons in de kliniek, kunt u dit ook via de verschillende emailformulieren op de website.

  • Voor vragen over de bestelling of de webshop kunt u contact met ons zoeken via de knop contact.
     
  • Voor medische vragen over uw huisdier of over producten kunt u advies aan onze dierenartsen vragen.
     
  • En wanneer u regelmatig herhaal medicatie voor uw huisdier bij ons in de kliniek ophaalt, dan kunt u dit vanaf heden ook eenvoudig thuis laten bezorgen.
    Stuur ons in dat geval een email vanuit de knop medicijnen zodat we de juiste medicatie voor u beschikbaar maken. Daarna kunt voortaan de herhaal medicatie zelfstandig bestellen en op laten sturen.


 

 

Uwdierenarts Webshop © 2024