Goed om te weten
Kwaliteitsproducten van de dierenarts
Deskundig advies
Scherpe tarieven
€ 3,95 verzendkosten
Betaling met iDeal

Volg ons op facebook

 

Op aanvraag

Let op: Het bestellen van medicatie voor uw huisdier is alleen mogelijk voor eigenaren van dieren die door de Dierenkliniek Enkhuizen, De Gouw 33, Enkhuizen, behandeld worden.
Wanneer u als vaste klant van de Dierenkliniek Enkhuizen de medicatie voor uw huisdier of bijvoorbeeld vlooienmiddelen die uitsluitend bij de dierenarts verkrijgbaar zijn, bij ons aan de balie ophaalt, dan is het ook mogelijk om dit via de webshop van UwDierenarts.nl te bestellen en thuis te laten bezorgen. Dit is een service die we alleen kunnen bieden aan vaste klanten.

U kunt hiervoor onderstaand formulier invullen, zodat we de juiste medicatie/producten kunnen opzoeken. Deze medicijnen en producten zetten we dan voor u klaar op een speciaal deel van de webshop dat alleen voor u toegankelijk is. U ontvangt van ons bericht wanneer uw bestelling klaar staat. Wanneer u dan geregistreerd (eenmalig) en ingelogd bent is dit meteen voor u zichtbaar. Nadat u uw bestelling hebt afgerekend krijgt u de medicijnen samen met mogelijk andere producten uit de webshop thuis geleverd.


Aanvraagformulier medicijen

Aanhef:


Uw achternaam:


Uw adres (straat + huisnummer):


Uw woonplaats:


Uw telefoonnummer:


Uw e-mail adres:


Gegevens huisdier:


Naam dier:


Naam medicatie 1:


Naam medicatie 2:Voer de onderstaande code in:

Uwdierenarts Webshop © 2024