Goed om te weten
Kwaliteitsproducten van de dierenarts
Deskundig advies
Scherpe tarieven
€ 3,95 verzendkosten
Betaling met iDeal

Volg ons op facebook

 

Seresto anti-vlooien en tekenband voor de kat

Seresto anti-vlooien en tekenband voor de kat
Model: Seresto anti-vlooien en tekenband voor de kat
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 33,50€
Excl. BTW: 31,60€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Seresto is een revolutionaire nieuwe anti-vlooien en tekenband die maar liefst 8 maanden werkzaam is. Seresto is waterbestendig en geurloos en beschermt uw kat tot 8 maanden tegen vlooien en teken.

Seresto: Het nieuwe langwerkende middel tegen teken en vlooien 
Seresto is een nieuwe band die uw kat langdurig beschermt tegen vlooien en teken. Tot een duur van 8 maanden geeft de band de twee werkzame stoffen af, waardoor vlooien en teken geweerd worden. Seresto is het eerste en enige langwerkende tekenafwerende product voor katten!

Hoe werkt Seresto?
De twee werkzame stoffen worden via de band verspreid over de huid en de vacht van uw kat. De band werkt zowel afwerend als dodend tegen teken. Als uw kat al teken heeft voordat u de band aanbrengt moet u deze eerst verwijderen. Binnen twee dagen na het aanbrengen van de band is uw kat beschermd tegen teken. Hiernaast beschermt de band onmiddellijk na het aanbrengen tegen vlooien. 

Veilig en effectief
De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier. Verder is de band ontworpen om gevaar voor verstikking / verwurging te voorkomen: Mocht uw kat vast komen te zitten, dan zal de gesp op tijd loskomen. Er is tevens een breekpunt in de band aangebracht voor extra veiligheid. 

Kittens van minder dan 10 weken oud of katten met een overgevoeligheid voor een van de bestanddelen mogen niet behandeld worden met Seresto

Beoordeel

Uw naam:


E-mail

Note: Uw e-mail adres zal niet publiekelijk worden weergegeven.

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Uwdierenarts Webshop © 2019